Rubenetti

Nu Rubenetti Costal Rowing bij Serry

Rubenetti “Coastal Rowing”

Rubenetti is in 2014 gestart om voor een kwalitatieve uitbreiding te zorgen op de markt van kust roeien op zee “Coastal Rowing”.

Roeien op zee voor de kust is wereldwijd een groeiende markt en wordt door steeds meer mensen beoefend zowel in wedstrijd als recreatief verband.
Rubenetti  produceert boten van hoge kwaliteit met een aantrekkelijk ontwerp voor beide doelgroepen voor zeer competitieve prijzen.
Rubenetti maakt “Coastal Rowing” ongeacht het ervaringsniveau toegankelijk voor iedereen. 

Kwaliteit

De Rubenetti romp worden gemaakt met behulp van het best verkrijgbare materiaal en volgens de laatste technologieën. Perfectie is de standaard en daarvoor worden de nieuwste infusie technieken gebruikt die er voor zorgen dat de romp een optimale stijfheid krijgt bij een minimaal gewicht. Dit komt de perfecte kwaliteit ten goede maar garandeert ook een lange levensduur. 

Innovatie

Doorlopende innovatie gebruik makend van zelf uitgevoerde hydrodynamische studies heeft geresulteerd in een rompvorm die samen met het zeer geavanceerde productieproces garant staat voor een zeer snelle rompvorm welke nog niet geëvenaard is op de markt.

Ontwerp 

Alle Rubinetti ontwerpen hebben aantrekkelijke en elegante lijnen . De afwerking is bijzonder nauwkeurig en de hoogglans boten zijn een lust voor het oog. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat u als roeier in staat wordt gesteld om met de meest comfortabele houding hoge snelheden te bereiken.

Translate »