Beneteau

”The sea demands the best”:

Vanuit die filosofie bouwt Chantiers Bénéteau al meer dan een eeuw zeewaardige boten.Met Anette Roux, de derde generatie Bénéteau aan het roer, behoort de Franse werf tot ’s werelds grootste motor- en zeiljachtenbouwers van dit moment – en niet voor niets.

Zo investeert Bénéteau continue in nieuwe modellen en productinnovaties. Samen met haar ontwerpers slaagt de werf er steeds opnieuw in de wereld ver vooruit te zijn als het gaat om vernieuwend design, onfeilbare vaareigenschappen en een scherpe prijs/kwaliteitverhouding.

Ook op technologisch gebied is Bénéteau zeer vooruitstrevend, met de gepatenteerde Airstep romp als bekendste voorbeeld. Dit in samenwerking met de universiteit van Nantes ontwikkelde concept zorgt ervoor dat een motorboot sneller planeert, zich beter gedraagt in bochten en minder brandstof verbruikt. Het Airstep concept wordt toegepast op een aantal modellen uit de Flyer- en Monte Carlo serie.

Van groot belang voor het succes van Bénéteau is dat de werf het gehele bouwproces van al haar schepen in eigen beheer heeft: van de eerste schets op de tekentafel tot het perfect georganiseerde after sales service programma.

Het bedrijf heeft zelfs een eigen houtfabriek! Daarnaast beschikt Bénéteau over het grootste exclusieve dealernetwerk in de plezierjachtenmarkt ter wereld.

De door Bénéteau aangewezen dealers werken voortdurend aan verbetering van hun kennis en vaardigheden, door het volgen van trainingsprogramma’s via de ‘Bénéteau Academy’. Ook Serry houdt op deze manier haar kennis van zaken op peil.

 

Beneteau Motorboten

Beneteau Motorboten

Beneteau Zeilboten

Beneteau Zeilboten

Beneteau Outboard

Beneteau Outboard

Translate »